Annons
Växjö

Man rånad i Växjö – hotades med misstänkt vapen

Växjö • Publicerad 24 april 2023 • Uppdaterad 23 oktober 2023
Polis.
Polis.Foto: Hilda Frankki

En man ska i början av förra veckan ha blivit utsatt för ett rån i Arabyområdet i Växjö, uppger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

– Det var vid 23-tiden i tisdags som mannen var utomhus med en elsparkcykel. Då ska två okända personer ha kommit fram och en av dem visade ett vapenliknande föremål och hotade mannen innan de lämnade platsen med elsparkcykeln, säger Robert Loeffel.

Det finns ingen misstänkt för händelsen som rubriceras som rån, grovt vapenbrott och övergrepp i rättssak då de också ska ha sagt till mannen att han inte skulle polisanmäla händelsen.

– Vi hade poliser i området för att arbeta trygghetsskapande efter en annan händelse. Det är bra att man söker kontakt med oss när det händer något och man ser oss, säger Robert Loeffel.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons