Annons
Växjö

Man sexofredade granne i tvättstugan – slog henne på rumpan och tryckte upp henne mot tvättbänken

Växjö • Publicerad 11 september 2022
Växjö tingsrätt.
Växjö tingsrätt.Foto: Anna Nordström

En man född 1996 har dömts för sexuellt ofredande. Mannen ska i februari i år ha ofredat en kvinna i 50-årsåldern som befann sig i en gemensam tvättstuga.

Kvinnan stod framåtlutad med hörlurar i öronen när hon kände ett slag på sin rum. Bakom henne stod mannen i 25-årsåldern som då ska ha sagt att hon inte skulle stå inte där och puta med rumpan. Enligt kvinnan ska mannen sedan ha hoppat på henne och tryckt upp henne mot tvättbänken. Han ska sedan ha hållit fast henne och tagit på hennes underliv med ena handen utanför byxorna.

Annons

Kvinnan kontaktade polisen och senare såg hon mannen gå ner i tvättstugan igen och en kompis till kvinnan tog ett fotografi på mannen. Mannen har förnekat brott och uppgett att han inte känner till något om händelsen och att han inte har så mycket att säga.

Man döms att betala 5 000 kronor i skadestånd till kvinnan eftersom han utsatte henne för en allvarlig kränkning.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons