Annons
Växjö

Man stal i fyra olika butiker – tog saker för 27 000 kronor

Växjö • Publicerad 20 augusti 2022
.
.Foto: PETTER ARVIDSON

En 33-årig man har åtalats för fyra olika stölder. Den 10 mars ska mannen ha stulit kläder från två olika butiker på Storgatan i Växjö. Först stal han kläder för 1 598 kronor på Nordlunds och sedan stal han kläder och smycken för 1 996 kronor på MQ.

Mannen erkänner brott men menar att han inte tagit allt som han anklagas för att ha snott. En person kommer att användas som vittne för att bevisa att mannen även stal smycken från MQ.

Annons

Senare samma dag ska mannen ha stulit i två butiker vid Strömbergshyttan i Hovmantorp. Han ska ha stulit textilier, en korg, glasföremål, ljus, strömbrytarset, vin och kortterminal för cirka 4 000 kronor i en av butikerna. I den andra butiken stal mannen en väska med verktyg samt elektronik, textilier och konfektyr till ett värde av ungefär 20 000 kronor. I de två fallen förnekar mannen brott.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons