Många olyckor på vägarna – kilometerlånga köer

Växjö • Publicerad 3 februari 2023
Trafikolycka på Norrleden i Växjö.
Trafikolycka på Norrleden i Växjö.Foto: Carl Carlert

Snöovädret har ställt det i trafiken i Kronobergs län under fredagen.

Strax före klockan 11 på fredagen inträffade en singelolycka med en personbil på riksväg 23 i höjd med Grimslöv. Flera lastbilar blev också stillastående på riksvägen vilket orsakade kilometerlånga köer. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med olyckan på riksväg 23. Bilen fick bärgas från platsen.

Vid klockan 13 på fredagen inträffade en olycka på riksväg 25. En personbil ska ha kört in i mitträcket mellan avfarterna Norremark och Lillestadsvägen. Räddningstjänsten fick inledningsvis stänga av trafiken i södergående riktning, mot Fagrabäcksrondellen. Olyckan orsakade inga personskador.

Vid klockan 13.45 inträffade två olyckor ungefär samtidigt på Norrleden i Växjö. Båda bilarna ska ha kört i diket vid avfarten till Helgevärma på var sin sida av vägen. Bärgare har beställts till platsen och ingen kom till skada vid avåkningarna.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.