Annons
Växjö

Måns Möller åker ut på ny turné – kommer till Växjö

Växjö • Publicerad 15 december 2023
Måns Möller.
Måns Möller.Foto: © Carl Thorborg

I många år har komikern Måns Möller underhållit runt om i landet. För tio år sedan satte han upp succéshowen ”Jävla Pajas – det här skojar du inte bort” där han på ett humoristiskt sätt delade med sig av vardagens komplexiteter efter att ha fått sin son Viggo diagnostiserad med autism.

Nu sätter han upp uppföljaren “Mitt Perfekta Liv” som beskrivs sm en standup-show om autism, restskatt och världens längsta 40-årskris. Föreställningen ska tackla Måns resa genom åren och hur han hanterar att ha en snart myndig son.

Annons

– Jag hittade Mitt Perfekta Liv genom Viggos devis - det är kul att vara glad. Mitt Perfekta Liv är en hyllning till den glädje och tillfredsställelse som kan hittas i det vardagliga. Det handlar om att stanna upp, ta en paus från ständiga framtidsplaner och istället fokusera på att älska och uppskatta det som redan är här och nu, säger Måns Möller.

Föreställningen sätts upp under våren och hösten 2024 och den 25 oktober kommer Måns Möller till Växjö konserthus.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons