unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Marly höll julkonsert i Ulriksbergskyrkan

Lördagen den 28 november hölls en konsert i Ulriksbergskyrka i Växjö. Det var pianisten Marly Azevedo Andersson som spelade och sjöng julsånger med sina elever – Delia, Evian, Antonie, Denis, David, Sigyn.
Foto: Maha Nasser

– Julkonserten var jättefin. Jag själv spelade åtta fina jullåtar och ett klassiskt Preluduim av Bach. Jag hoppas alla som kom fick lite ljus, kärlek , kraft för denna svarta tiden vi lever i. Hoppas alla känner sig bättre, fulla av kärlek och energi efter konsert. Jag blev så glad. Detta är min mission – att få människor att känna sig lyckliga, säger Marly Andersson.

Dessutom har Marly också skrivit en musikbok för att lära ut noter till nybörjare. Präst Laurentiu Draghicenoin hjälpte också till med bokens design.

– Min kärlek till musik är det som får mig att alltid tänka på att lära andra musik. Den här boken tog fyra år att skriva eftersom den bygger på inspiration. Boken hjälper dem som vill lära sig musik, särskilt nybörjare, säger Marly.