Annons
Växjö

Marly höll julkonsert i Ulriksbergskyrkan

Lördagen den 28 november hölls en konsert i Ulriksbergskyrka i Växjö. Det var pianisten Marly Azevedo Andersson som spelade och sjöng julsånger med sina elever – Delia, Evian, Antonie, Denis, David, Sigyn.
Växjö • Publicerad 30 november 2020
Foto: Maha Nasser

– Julkonserten var jättefin. Jag själv spelade åtta fina jullåtar och ett klassiskt Preluduim av Bach. Jag hoppas alla som kom fick lite ljus, kärlek , kraft för denna svarta tiden vi lever i. Hoppas alla känner sig bättre, fulla av kärlek och energi efter konsert. Jag blev så glad. Detta är min mission – att få människor att känna sig lyckliga, säger Marly Andersson.

Dessutom har Marly också skrivit en musikbok för att lära ut noter till nybörjare. Präst Laurentiu Draghicenoin hjälpte också till med bokens design.

– Min kärlek till musik är det som får mig att alltid tänka på att lära andra musik. Den här boken tog fyra år att skriva eftersom den bygger på inspiration. Boken hjälper dem som vill lära sig musik, särskilt nybörjare, säger Marly.

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons