Annons
Växjö

Matvandring arrangeras i Växjö – testa mat från åtta olika restauranger

Växjö • Publicerad 3 november 2021
Foto: Torbjörn Lagerwall

Flera gånger har Matnatten arrangerat krogsafari i Växjö. Det har varit stort intresse med fullbokade rundor där Växjöbor fått möjlighet att testa nya restauranger och smakkombinationer i centrala Växjö.

Nu kommer MovEat till Växjö. Det är ett liknande koncept som har arrangerats i fler än 30 städer runt om i landet. Den 20 november är det premiär för MovEat i Växjö och flera hundra personer förväntas delta enligt företaget.

Annons

Deltagarna som har köpt biljett får besöka åtta olika matställen i Växjö centrum under lördagen. Vid varje stopp serveras en utvald smakportion som representerar restaurangens meny och matfilosofi. Under premiären får gästerna bland annat besöka restauranger som Keun Joo, Signatur Vin & Bistro, Massimo, Urban Smak, Chapter House, Skåres Konditori och Villa & Trädgård de luxe. Den åttonde restaurangen har ännu inte presenterats.

– MovEat har blivit större än vi någonsin kunnat drömma om. Vi är glada över att äntligen vara i Växjö som är en stark och växande matstad med många duktiga mataktörer. Inför premiären känner vi att vi har hittat en bra balans mellan stadens kända ställen och nya pärlor, säger Simon Håkansson, vd för MovEat.

Foto: Torbjörn Lagerwall
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons