Annons
Växjö

Melin Borglowe spelar på hemmaplan

Växjö • Publicerad 2 mars 2024
Melina Borglowe under Melodifestivalens första deltävling i Malmö.
Melina Borglowe under Melodifestivalens första deltävling i Malmö.Foto: Mikael Persson

Med bidraget ”Min Melodi” gjorde Melina Borglowe i början av februari sin debut i Melodifestivalen. Artisten från Växjö har de senaste åren sjungit svensk vispop och nu står det klart att hon är en av akterna under Scensommar. Den 29 juni kommer hon till hembygdsgården i Värends Nöbbele och spelar.

I Smålandspostens serie ”Popstad” har Melina Borglowe tidigare berättat om att hon för några år sedan funderade på att lägga ner musikkarriären. Men hon valde att satsa vidare och det har gjort att hon sedan dess fått vara med i både Musikhjälpen och Melodifestivalen.

Sedan tidigare har Scensommar presenterat Magnus Carlson & Brunnsvik Sounds som spelar i Linnéparken den 17 juli och countryartisten H. Self som spelar på Källarbacken i Brittatorp den 26 juli.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons