Annons

Melina Borglowe fick missfall: ”Så himla tungt och tufft”

Växjö/Malmö • Publicerad 5 februari 2024
Melina Borglowe öppnar upp om den tuffa tiden när hon fick ett missfall och vikten av att prata om det.
Melina Borglowe öppnar upp om den tuffa tiden när hon fick ett missfall och vikten av att prata om det.Foto: Johanna Pettersson

Melina Borglowe från Växjö debuterade i helgen i Melodifestivalen. I samband med det öppnade hon också upp om den tuffa tiden som varit, när hon och maken Max försökte bli föräldrar. Efter nästan ett års försök blev Melina gravid men fick ett tidigt missfall, vilket påverkade henne väldigt mycket under ett antal månader.

– Det är viktigt att prata om. När jag gick igenom det så berättade jag inte det för någon i princip för att det var så himla tungt och tufft. Nu när jag har kommit ur det och fått min dotter så känner jag att jag är stark nog att prata om det och jag vet hur mycket det betyder för andra människor att höra, säger Melina Borglowe och fortsätter:

Annons

– Carina Berg hade ett program som handlade just om det och det tittade vi på. Jag vet hur mycket det hjälper till för att läka och veta att man inte är ensam.

Melina Borglowe har varit tillsammans med Max Borglowe i åtta år. Hon såg en bild på honom på Facebook under rubriken ”Personer du kanske känner” och tog kontakt. Nu är de gifta och har den tvååriga dottern Gerda tillsammans.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons