Annons
Växjö

Melloaktuella Växjöartisten sjunger om hemstaden

Växjö • Publicerad 12 januari 2024
Melina Borglowe
Melina BorgloweFoto: Johanna Pettersson

Den 3 februari gör Växjöartisten Melina Borglowe debut i Melodifestivalen med låten ”Min melodi”. Men redan nu på fredag släpper hon den nya singeln ”En stad” där hon sjunger om hemstaden Växjö och minnena som är förknippade med den.

– Var jag än är i livet kommer jag alltid bära med mig minnena av alla platser som blivit mina. Där jag gick i skolan, där jag dansade på kvällarna och där hjärtat gick i tu. ”En stad” är min historia om ungdomen, så som jag minns den – både det fina och det fula, säger Melina Borglowe.

Annons

Vispopartisten släppte i höstas sin debut-EP ”Puss kram hej” och har uppmärksammats för låtar som “Livet ut (Dopvisan)” och “Vila dig här hos mig”. Hon var i december med i Musikhjälpen där hon framförde två låtar. Musikprofilen Jan Gradvall har konstaterat att Melina Borglowe är “den mest lovande vispopartisten sedan Lisa Ekdahls genombrott i mitten på 1990-talet.”

Här saknas innehåll

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons