GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Mellostjärnan kommer till Karl-Oskardagarna

Växjö • Publicerad 17 maj 2022
Foto: Pressbild

Den 19-21 augusti arrangeras Karl-Oskardagarna i centrala Växjö. Växjös stadsfest blir större än någonsin med tre fullspäckade dagar med evenemang, tivoli och handel.

Under måndagen släppte Rix FM att de återvänder till Växjö med Rix FM Festival fredagen den 19 augusti. Sedan tidigare har VXOnews också kunnat rapportera om att musikalartisten Annika Herlitz kommer till Karl-Oskardagarna den 21 augusti med en Disneyshow men det är ingenting som arrangörerna själva har gjort offentligt än.

Nu har Karl-Oskardagarna presenterat den första officiella artisten. Det är artisten Dotter som spelar på lördagen den 20 augusti. Dotter var 2020 en poäng från att vinna Melodifestivalen med låten Bulletproof. Året efter slutade hon fyra med låten Little tot.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.