Annons
Växjö

Mellovinnaren till Rix FM Festival i Växjö

Växjö • Publicerad 19 juli 2022
Bilden är en arkivbild.
Bilden är en arkivbild.Foto: Nadia Hagberg

Efter ett par års paus på grund av pandemin är Rix FM Festival tillbaka och den 19 augusti kommer några av Sveriges mest populära artister till Växjö och Karl-Oskardagarna.

Det är sedan tidigare känt att artisterna Danny Saucedo, Tove Styrke, Alvaro Estrella, Omar Rudberg, Anna Bergendahl, Victor Crone och Junie kommer till Växjö. Fram tills nu har en sista artist hållits hemlig, men idag avslöjar Rix FM att den hemliga artisten är Cornelia Jakobs.

Annons

Cornelia Jakobs blev snabbt populär när hon vann Melodifestivalen 2022 med låten "Hold Me Closer". Tidigare i våras representerade sångerskan Sverige i Eurovision Song Contest 2022 i Turin där hon slutade på en fjärde plats.

Vid klockan 18.30 på fredagen den 19 augusti börjar konserten. Under dagen kommer Rix FM Festival att ha evenemang på Stortorget med sponsorer och signeringstält.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons