Annons
Växjö

Miljardbolaget väljer företaget i Växjö

Boards on Fire utökar samarbetet med miljardbolaget Väderstad.
– Det är en viktig affär för oss och det ska bli spännande att utveckla samarbetet med Väderstad framåt, säger Mats Ekenstam, vd för Boards on Fire med säte i Växjö.
Växjö • Publicerad 22 juni 2021
Foto: Väderstad

Växjöbaserade Boards on Fire har fått sin hittills största order någonsin. Det är miljardbolaget Väderstad, en av världens ledande tillverkare av lantbruksmaskiner för jordbearbetning och sådd, som väljer Växjöföretagets lösningar för att digitalisera sin dagliga styrning. Det beskrivs som ett viktigt steg för att utveckla verksamheten och bli än mer framgångsrika på marknaden.

– Digitaliseringen genom Boards on Fire är ett steg för oss att förenkla och visualisera, standardisera och strukturera våra möten. Men också ett sätt att tillgängliggöra informationen för fler personer på olika platser och nivåer i företaget, säger Nicklas Winell, Operations developer på Väderstad.

Annons

Under 2020 nådde Väderstad en rekordomsättning på 3,4 miljarder kronor och förbättrade resultatet med 23 procent jämfört med 2019.

– Vi är självklart stolta över att ännu ett stort företag har valt Boards on Fires lösningar för att förbättra och digitalisera sin verksamhet. Det är en viktig affär för oss och det ska bli spännande att utveckla samarbetet med Väderstad framåt, säger Mats Ekenstam, vd på Boards on Fire.

Foto: Pressbild
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons