Annons
Växjö

Missnöjd kvinna i strid med frisersalong: ”Gult, fult och förfärligt”

Växjö • Publicerad 4 juli 2024
Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.Foto: Andreas Blomlöf

En medelålders kvinna i Växjö har vänt sig till Allmänna reklamationsnämnden (ARN) efter ett mycket misslyckat frisörbesök. Hon betalade i början av maj 3 000 kronor för klippning och färgning hos en salong i Växjö och hon visade bilder för frisören på vilken nyans som hon efterfrågade.

Men enligt kvinnan blev det helt fel färg och hon beskriver i sin anmälan att håret blev fult och gult och ”såg förfärligt ut”. När hon kontaktade salongen sa frisören nej till att färga om håret gratis och hon fick inte heller pengarna tillbaka.

Annons

”Resultatet blev inte som avtalat”, skriver kvinnan i sin anmälan där hon kräver full återbetalning för färgningen som kostade 2 700 kronor. Hon uppger även att hon var tvungen att färga om håret själv direkt efter salongsbesöket för att undvika psykiskt lidande.

Det blir nu ARN som får granska och fatta beslut i tvisten mellan parterna.

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons