Annons
Växjö

Misstänks för två brott efter krock i Växjö

Växjö • Publicerad 19 januari 2024
Personbilen blev påkörd bakifrån av en lastbil.
Personbilen blev påkörd bakifrån av en lastbil.Foto: Carl Carlert

På torsdagsmorgonen inträffade en krock mellan en personbil och en lastbil i en korsning i bostadsområdet Vikaholm längst ut på Teleborg.

Olyckan inträffade i relativt låg hastighet där lastbilen körde in i personbilen bakifrån och räddningstjänst och polis ryckte ut till platsen.

Annons

En kvinna i 30-årsåldern som färdades i bilen fick föras med ambulans till sjukhus för kontroll och enligt polisen klagade hon på smärtor i nacken.

Nu misstänks lastbilschauffören, en man i 35-årsåldern, för två brott i samband med olyckan. Polisen har upprättat anmälningar om ej anpassat avstånd till framförvarande fordon och vållande till kroppsskada i samband med trafikolycka.

– Lastbilen har glidit in i bakänden på personbilen och hastigheten var cirka 40 kilometer i timmen, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons