Annons

Misstänkt mördare gripen i Växjö

Växjö • Publicerad 6 januari 2024
Polis på plats efter mordet på en 23-årig man på Sommarvägen i Växjö den 8 oktober.
Polis på plats efter mordet på en 23-årig man på Sommarvägen i Växjö den 8 oktober.Foto: Carl Carlert

Den 8 oktober förra året mördades en 23-årig man på Sommarvägen i Växjö. Sedan dess har polisen arbetat intensivt med ärendet och försökt hitta en eller fleras gärningspersoner.

Under lördagsmorgonen har polisen med hjälp av den regionala insatsstyrkan genomfört husrannsakningar på flera olika adress runt om i Växjö och tre män, varav en är den mordmisstänkte, är nu anhållna på sannolika skäl misstänkta för förberedelse till mord.

Det var en 23-årig man som sköts till döds på en innergård på Sommarvägen. Mannen bodde tillfälligt i en lägenhet i närheten, tillsammans med två andra män, och var ute med sin hund vid 02.30-tiden när han mördades. Han ska en kort tid innan utsatts för hot vid upprepade tillfällen och även utsatts för rån och misshandel.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons