GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Misstänkte mördaren har förhörts: ”Lämnat en berättelse som stärker misstankarna”

Växjö • Publicerad onsdag 19:47

Den 72-årige mannen som under onsdagen greps misstänkt för mordet på en man i 70-årsåldern på Stamvägen på Teleborg i Växjö har förhörts.

– Den misstänkte har inte avgett någon inställning i förhöret. Men jag kan säga att mannen har lämnat en berättelse som stärker misstankarna. Mer än så kan jag inte utveckla detta just nu, säger åklagare Jonny Philipsson som leder mordutredningen till Smålandsposten.

Enligt Smålandsposten misstänker polisen att ett jaktvapen använts vid mordet.

Flera olika typer av förhör ska genomföras under torsdagen. 72-åringen är anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

En 72-årig man sitter anhållen misstänkt för mordet på en man i 70-årsåldern som inträffade på Stamvägen på Teleborg i Växjö.
En 72-årig man sitter anhållen misstänkt för mordet på en man i 70-årsåldern som inträffade på Stamvägen på Teleborg i Växjö.Foto: Lars-Göran Rydqvist
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.