Annons

Murad har öppnat ny snabbmatsrestaurang

Växjö • Publicerad 19 maj 2024
Murad Kurtbas.
Murad Kurtbas.Foto: Maha Nasser

Murad Kurtbas har öppnat Brödernas Fast Food, en snabbmatsrestaurang på Stallvägen på Teleborg. Restaurangen säljer bland annat pizza, hamburgare, kebab och olika rullar till sent på natten.

– Detta är min första restaurang. Jag jobbar som busschaufför och mitt arbete med restaurangen ser jag som ett extrajobb. För närvarande är vi tre anställda. Det som betyder mest för oss är kundnöjdheten, säger Murad Kurtbas.

Annons

Tycker du att Teleborg är ett lämpligt område att öppna en restaurang i?

– Ja, det är bättre trafik här än i centrum. Jag tycker inte att det är en bra idé att satsa i centrum, eftersom konkurrensen där är stor. Beträffande vår restaurang så gick det mycket dåligt första månaden, men under andra månaden började situationen förbättras och kunderna började strömma till. Med god mat, bra service och rimliga priser tror jag att det kommer att bli bra. Att starta nytt kräver vanligtvis uthållighet och tålamod för att lyckas.

Maha Nasser
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons