Annons
Växjö

Några av Sveriges bästa burgare görs i Växjö

Växjö • Publicerad 24 november 2021
Hamburgare från Grilleriet Burgers.
Hamburgare från Grilleriet Burgers.

Burgerdudes har i ett antal år testat hamburgare i Sverige och världen. Tidigare i november publicerade de en lista över Sveriges 100 bästa burgare 2022. Tre kedjor med restauranger i Växjö finns med på listan. Bäst placering får Grilleriet Burgers med plats 17.

"Vi kan inte göra annat än att utnämna dem till ett av södra Sveriges absolut bästa burgerställen, i hård konkurrens med Garage Bar i Höganäs. Grilleriet är definitivt värt en omväg för hamburgerälskare, och vi ser redan fram emot vårt nästa besök”, skriver Burgerdudes i sin recension.

Annons

Grilleriet har i flera år fått fina betyg av Burgerdudes. Förra året fanns Grilleriet, med restauranger i Växjö och Kalmar, på plats tio i Sverige.

Dessutom tar både Shady Burgers och Brödernas med restauranger i Växjö centrum plats på topp 100-listan. Shady Burgers finns på plats 56 och Brödernas får plats 72.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons