Annons
Växjö

Näringslivsprofilen föreslås ta plats i Lohilos styrelse

Växjö • Publicerad 8 maj 2022
Therese Lundstedt är vd för Colix.
Therese Lundstedt är vd för Colix.Foto: Michaela Thornstrom

I början av juni ska den Växjöbaserade koncernen Lohilo Foods hålla årsstämma. Nu har näringslivsprofilen Therese Lundstedt föreslagits som ny styrelseledamot samtidigt som nuvarande ledamot Amanda Mcwen avböjt omval.

Therese Lundstedt är idag vd för IT-företaget Colix Systems i Växjö och har tidigare arbetat som vd för byggbolaget Urbangreen, nätmäklaren Aktieinvest samt ungdomsförbundet Unga Aktiesparare.

Annons

– Vi är mycket glada att föreslå Therese som ledamot hos oss. Hon kommer komma in med ny energi och driv. Jag ser framemot ett långt och framgångsrikt samarbete. Med hennes erfarenhet kommer det stärka styrelsearbetet framåt. Jag vill även passa på att tacka Amanda för det arbete hon gjort för Lohilo under sin tid i koncernen, säger Lohilo Foods vd Richard Hertvig.

Therese Lundstedt utsågs 2017 till Framtidens kvinnliga ledare och 2018 blev hon Superkommunikatör. Hon är sedan i höstas Växjö DFF:s första kvinnliga ordförande.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons