Annons
Växjö

Narkotikahund markerade för droger på Växjöskola

Växjö • Publicerad 3 februari 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mattias Mattisson

Skolpersonal på en privatägd grundskola i Växjö kontaktade polisen angående ett misstänkt narkotikabrott på skolan. Detta sedan en sökhund markerade att det fanns droger i elevskåpen, skriver Smålandsposten.

På tisdagskvällen hade skolan besök av ett bevakningsföretag för en rutinmässig kontroll, som en del av skolans förebyggande arbete. Vid kontrollen markerade företagets narkotikahund att det fanns droger i elevskåpen.

Annons

Ansvariga på skolan kontaktade då polisen och flera elevskåp klipptes upp. Men det resulterade inte i några beslag och misstankarna om narkotikabrott är därför avfärdade.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons