Annons
Växjö

Niklas Källner från Växjö leder nytt program i TV4

Växjö • Publicerad 30 maj 2022

Här saknas innehåll

Journalisten Niklas Källner från Växjö är programledare för ett nytt program på TV4. I Fuskarna ska Niklas Källner granska allt från hundsmuggling till skönhetsfusk och romansbedragare. Programmet har premiär på tisdag, den 31 maj.

I det första avsnittet ska han försöka förstå hundsmugglingens olika sidor, hur lätt det är att oavsiktligt köpa en smuggelhund och vad det finns för risker. Det andra avsnittet handlar om skönhetsingrepp som gått fel och Niklass Källner träffar en kvinnan som inte kan äta, tio år efter en misslyckad läppförstoring och en ung kvinna vars läpp nästan behövde amputeras. I det tredje och sista avsnittet undersöker han hur utbrett det är med romansbedrägerier, träffar skuldsatta offer och tar hjälp av FBI.

Annons

– Det är precis den här typen av program jag vill göra. Det är journalistik om ämnen som engagerar och situationer som många kan känna igen sig i. Så jag är väldigt glad att jag får möjligheten att göra det här med TV4. Sverige är fullt av svindlare och skojare, det ska vi gräva djupare i, för allt fusk drabbar någon i slutändan, säger Niklas Källner i ett uttalande.

Niklas Källner är journalist, författare och programledare och slog igenom när han var reporter i Skavlans talkshow på SVT. Han har också varit programledare för Arvinge okänd tillsammans med Kattis Ahlström.

Fuskarna sänds i tre avsnitt med start tisdagen den 31 maj på TV4 Play och TV4.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons