Annons
Växjö

Nooshi Dadgostar till Växjö: ”Vi är mitt uppe i en kris”

Växjö • Publicerad 10 april 2023
Nooshi Dadgostar (V).
Nooshi Dadgostar (V).Foto: Agnes Stuber

På tisdag och onsdag, den 11 och 12 april, får Växjö besöker av Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar.

– Vi är mitt uppe i en kris som drabbar hushåll, företag och kommuner oerhört hårt. Inte minst i Småland har elpriset varit smärtsamt högt och i det läget har regeringen gjort nära nog ingenting för att stödja de företag och hushåll som kämpar med ekonomin. När jag besöker Växjö kommer jag också ta del av arbetet som sker nu när Vänsterpartiet är med och styr i kommunen, säger Vänsterpartiets ordförande Nooshi Dadgostar.

Annons

På tisdag ska hon träffa småföretagare från olika delar av Växjö kommun, bland annat en bokhandlare, en blomsterhandlare och en mjölkbonde, för att diskutera elpriser, elstödet och inflationsbekämpning.

På eftermiddagen ska hon delta i en dörrknackning vid Dalbo Centrum och på kvällen väntas ett evenemang på Kafé de luxe som är öppet för allmänheten. Under kvällen blir det dj, samtal och frågestund med Nooshi Dadgostar.

På onsdagen väntas frukostmöte på Braåsgården där partiledaren ska träffa lokala företrädare från bland annat IF Metall, Volvo, Braås skola och Braås Goif. Därefter ska hon träffa en trebarnsfamilj i Braås för att prata om hur den ekonomiska krisen drabbar dem.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons