Annons

Nu har stora restaurangen i Växjö stängt för gott

Växjö • Publicerad 19 februari 2024
Miss Voon.
Miss Voon.Foto: Fotograf Christian Mard AB

Tidigare i februari avslöjade Smålandsposten att Miss Voon ska lämna Växjö. I Lagerlundens gamla lokal i Elite Stadshotellets restaurangdel har stjärnkocken Jonas Svensson drivit restaurangen Miss Voon i snart två år men i helgen, den 17 februari, stängde restaurangen för gott.

”Tack Växjö! Det har varit en otroligt rolig tid och vi kan inte tacka nog till alla gäster som besökt oss. Men kanske största tacket till vårt fantastiska Växjöteam ❤️ Vi flyttar vidare på nya äventyr”, skriver Miss Voon på sin hemsida.

Miss Voon tog över Lagerlunden i Elite Stadshotellets restaurangdel för två år sedan. Nu har Miss Voon stängt ner sin verksamhet.
Miss Voon tog över Lagerlunden i Elite Stadshotellets restaurangdel för två år sedan. Nu har Miss Voon stängt ner sin verksamhet.Foto: Elvedin Basic

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons