Annons
Växjö

Nu öppnar gymkedjans nya satsning i Växjö

Växjö • Publicerad 30 december 2022
X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. Nu har Växjö också fått en X-court.
X-court på Fitness24Seven Malmö Toftanäs. Nu har Växjö också fått en X-court.Foto: Freddy Billqvist, Fitness24Seven

VXOnews har tidigare rapporterat om att gymkedjan Fitness24Seven öppnar en tusen kvadratmeter stor anläggning på Klostergatan i Växjö. De flyttar från Västra Esplanaden och det nya gymmet kommer att erbjuda gruppträning, vilket kedjan inte har erbjudit i Växjö tidigare.

Gymmet öppnar den 2 januari 2023 för både nya och befintliga medlemmar men har redan slagit upp dörrarna för befintliga medlemmar.

Det nya gymmet innehåller också Fitness24Sevens senaste koncept X-court. Det är en yta med träningsredskap som beskrivs som nytänkande och som utmanar muskler och hjärnan.

– Äntligen får vi ett riktigt flaggskeppsgym i Småland. Med över 1000 kvadratmeter träningsyta, gruppträning, funktionell träning och X-court, säger Mirela Hodzic, Regional Manager på Fitness24Seven.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons