GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nu öppnar kedjans nya butik i Växjö

Växjö • Publicerad torsdag 21:02
Ann-Sofi Braun driver redan en hälsokostaffär under namnet Hälsokraft Karlshamn, nu öppnar hon en butik med samma koncept i Växjö.
Ann-Sofi Braun driver redan en hälsokostaffär under namnet Hälsokraft Karlshamn, nu öppnar hon en butik med samma koncept i Växjö.Foto: Hilda Frankki

I slutet av september försattes Växjö Hälsokost som haft en butik på Kungsgatan i centrala Växjö i konkurs. Framtiden för butiken var osäker men tidigare i november blev det känt att konkursförvaltaren sålt verksamheten till Ann-Sofi Braun som öppnar Hälsokraft i lokalen.

Butikslokalen har byggts om och kassasystemet bytts ut. Under fredagen är det dags för öppning av Hälsokraft, som sedan tidigare har ett 60-tal butiker runt om i landet. Ann-Sofi Braun driver sedan 16 år tillbaka Hälsokraft i Karlshamn.

Personalen som arbetade i Hälsokost-butiken kommer att fortsätta i den nya butiken. Det är Ros-Marie Gustafson, Helén Yngberg och Eva Söderberg som arbetat på dåvarande Växjö Hälsokostaffär i 20, 18 respektive 15 år.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.