Annons
Växjö

Ny butik öppnar i Växjö centrum

Växjö får två renodlade padelbutiker i centrum. Förra veckan rapporterade vi om en ny padelbutik på Kungsgatan i Växjö. Nu står det klart att en padelbutik även öppnar på Bäckgatan.
– Det ska vara för alla padelspelare, såväl nybörjare som mer erfarna, säger Edin Korac, en av ägarna.
Växjö • Publicerad 30 maj 2021
Shadi Shehadeh och Edin Korac är två av ägarna till nya Padel Nuestro i Växjö.
Shadi Shehadeh och Edin Korac är två av ägarna till nya Padel Nuestro i Växjö.Foto: Privat

Få har väl missat padel-boomen i Kronoberg med flera arenor och föreningar som bygger banor runt om i länet. Nu slår också renodlade padelbutiker upp i Växjö. I sommar öppnar Puro Padel på Kungsgatan och inom snar framtid öppnar Padel Nuestro, som är en av världens ledande padelleverantörer, butik på Bäckgatan. Butiken kommer att erbjuda padelrack, skor, kläder, boll och annan utrustning.

Det är Edin Korac, Shadi Shehadeh, Edita Korac och Oscar Hovhammar som blir franchisetagare för den nya butiken som kommer att öppna i Ullis Formers gamla lokal.

Annons

– Det känns väldigt bra. Det ska vara ett stort utbud med ett brett sortiment för alla padelspelare, såväl nybörjare som mer erfarna, säger Edin Korac och får medhåll av kollegorna.

– Vi har fått en väldigt stor lokal där vi kan ha ett bra lager med racketar och utrustning samt en loungedel där man kan umgås och prata om padel. Det ska vara en familjär känsla, säger Shadi Shehadeh.

Han berättar också att de själva spelar mycket padel och att de har saknat en butik där man kan få känna på racket och få hjälp av experter.

– Vi vill ge en gedigen service och experthjälp. Rätt rack till rätt person helt enkelt.

Växjö får två padelbutiker på kort tid. Hur ser ni på konkurrensen?

– Vi är födda och uppvuxna här och vill utveckla Växjö centrum. Vi ser hur verksamheter försvinner från staden så vi välkomnar alla företag som vill vara med i utvecklingen av centrum. Vi lägger inte någon vikt om det är konkurrenter utan tycker bara att det är kul att Växjö växer, säger Edita Korac.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons