Annons
Växjö

Ny sajt ska göra kommunala sommarjobben enklare att söka

Växjö • Publicerad 20 januari 2023
.
.Foto: LENNART MÅNSSON

Växjö kommun satsar på en gemensam sajt för sommarjobb inom kommunkoncernens förvaltningar och bolag. Det ska göra jobben enklare att söka och mer tillgängliga.

– Sommarjobben är ofta den första gången potentiella medarbetare kommer i kontakt med Växjö kommunkoncern som arbetsgivare. Då känns det extra härligt att kunna erbjuda en hel palett med jobb på samma sajt, säger Monica Skagne, kommunchef i Växjö kommun.

Annons

Det är ungefär tusen sommarjobb som finns att söka på den nya sajten. Allra flest är inom vård och omsorg där kommunen ska ha fler än 800 sommarvikarier för att lösa bemanningen i sommar.

– Det finns en stor kraft i att samla våra sommarjobb på en sajt. Det blir enklare att söka, jobben blir mer tillgängliga och vi kan gemensamt i kommunkoncernen hjälpas åt att dra trafik till samma webbplats, säger Niclas Ramström, vd på Vöfab.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons