Annons
Växjö

Ny stor blomsterbutik öppnar i Växjö

Växjö • Publicerad 24 mars 2023
Bakom satsningen på Trädgårdslandet på Teleborg står familjen Olastuen, Teo från Teos blommor och Lena från Söderkryddan.Foto: Privat

På lördag slår familjen Olastuen, som driver Vrankunge trädgård, upp dörrarna till sin nya stora blombutik och växthuscafé. Den ska ligga i Blomsterlandets gamla lokaler på Teleborg.

– Vi ska ha som en torghandel men inomhus och kommer kunna erbjuda mer. Det som är viktigt för oss är den familjära känslan. Vi vill att det ska vara genuint hos oss och att kunderna inte kommer till vilken stormarknad som helst. Vi vill ha samma glädje som på torget, säger Cecilia Olastuen.

Annons

Den nya butiken är ungefär 1600 kvadratmeter stor. I lokalen kommer även Teo från Teos blommor och Lena från Söderkryddan jobba. Det kommer att erbjudas allt från snittblommor, krukväxter och uteväxter till presentförpackningar och trädgårdstillbehör. När säsongen är rätt planerar de även att sälja grönsaker och bär. Utöver själva butiken ska de även ha ett växthuscafé med hembakat på menyn.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons