Annons
Växjö

Ny sushirestaurang i Växjö centrum

Växjö • Publicerad 13 juni 2021
Moshi Moshi har öppnat en ny restaurang i Växjö.
Moshi Moshi har öppnat en ny restaurang i Växjö.

I början av året lades Kebab House på Storgatan 28 i centrala Växjö ut till försäljning på Blocket. Nu har ett nytt matställe öppnat i den lilla lokalen.

Det är Moshi Moshi, som sedan tidigare finns på Kungsgatan, som öppnat ett nytt ställe. Restaurangen serverar olika typer av japanska rätter, som sushi, donburi och bento.

Annons

– Det känns bra, fantastiskt att vi är igång. Det är jag och Daniel Djurvall som äger restaurangen, säger Jose Francisco Rojas.

Han berättar att de i början kommer att ha samma meny på Storgatan som på restaurangen på Kungsgatan men att det framöver ska vara något annorlunda.

– Den här lokalen är liten så det blir större fokus på take away. Vi kommer att köra samma koncept men addera några fler rätter framöver.

Hur ser du på konkurrensen från andra restauranger i centrum?

– Vi kommer att behöva ge det här lite tid. Men Växjöbor gillar att äta ute så jag tror inte att det är några problem, så länge du gör bra mat så är det bra.

”Det känns bra, fantastiskt att vi är igång”
Jose Francisco Rojas.
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons