Annons
Växjö

Ny vd på koncernens Växjöbolag

Växjö • Publicerad 4 maj 2022
Foto: Pressbild

Rekrytering- och bemanningsföretaget OnePartnerGroup i Växjö tillsätter Emma Hördegård som ny lokal vd.

– Med Emma Hördegård som vd för Växjöbolaget får vi en stark lokal förankring och en stabilitet i ledningen för bolaget som vi ser är viktig för fortsatt stark tillväxt på den lokala marknaden. Emma är en erfaren ledare med ett starkt nätverk och förtroende från våra kunder i Växjötrakten, och med henne är Växjöbolaget väl rustat för framtiden., säger Stefan Alvarsson, grundare och Koncern-vd för OnePartnerGroup.

Annons

Emma Hördegård har arbetat på OnePartnerGroup sedan våren 2016. Först var hon rekryteringskonsult men sedan drygt två år tillbaka har hon varit verksamhetschef i Växjö.

– Det känns oerhört spännande och jag är tacksam för förtroendet jag fått att fortsätta leda OnePartnerGroup i Växjö. Jag har världens bästa jobb och känner mig lyckligt lottad som har förmånen att få jobba med det jag brinner för varje dag – att skapa värde och glädje för mina medarbetare, kunder och kandidater, säger Emma Hördegård.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons