Annons
Växjö

Ny vinst till Växjö – grannar får dela på 1,6 miljoner: ”Det var det sjukaste”

Växjö • Publicerad 21 december 2023
Foto: EVA EDSJO

Nyligen delade Postkodlotteriet ut vinster för två miljoner kronor och en bil värd 627 000 kronor till grannar på Teleborg. Nu har Växjöbor på Hovshaga tillsammans vunnit 1,6 miljoner kronor.

Postkodlotteriets vinstutdelare Magdalena Forsberg ringde i veckan och överraskade vinnarna som har postkoden 352 62 IK via videosamtal och avslöjade vinsten. Totalt är det 14 vinnare i ”Fredagschansen” som vunnit 100 000 kronor per lott och de har tillsammans 16 lotter.

Annons

– Du skojar? Det var det sjukaste, utbrast Carola Arvidsson, 40, när hon på jobbet fick höra från Magdalena Forsberg att hon vunnit 100 000 kronor.

Rasmus Leo, 39, vann också pengar vilket kan komma väl till pass eftersom de nyligen renoverat sitt badrum. En tredje vinnare är Ylva Jönsson, 39, som håller på att samla ihop till att köpa ett bostad.

Videosamtalen med vinnarna har satts ihop till ett inslag som kommer att sändas i Postkodlotteriets tv-program Postkodmiljonären fredag 22 december, klockan 19.30 i TV4.

bild 1/3

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons