Annons

Nya besked om Pinchos framtid i Växjö

Växjö • Publicerad 15 mars 2023
Pinchos letar efter både en ny lokal och en ny franchisetagare.
Pinchos letar efter både en ny lokal och en ny franchisetagare.Foto: Pinchos

Förra hösten beslutade krögaren Allan Schwech att han skulle sluta som franchisetagare för Pinchos i Växjö. Sedan i november är restaurangen stängd i väntan på att kedjan ska hitta en ny franchisetagare som kan driva restaurangen.

Det står nu klart att Pinchos inte kommer att kunna öppna i sin tidigare lokal på Klostergatan. Anledningen är att hyresavtalet ägs av Allan Schwech bolag och han har andra planer på gång, som han dock inte vill berätta om än.

Annons

Enligt Viveca Järhult, marknadschef på Pincho Nation AB, har planen aldrig varit att återuppta verksamheten i samma lokaler.

– Vi tittar på flertalet centralt placerade lokaler just nu, Det finns ett stort intresse från flera personer att driva Pinchos Växjö som franchisetagare men rätt lokal är en viktig förutsättning innan vi kan gå vidare med avtal med mera. Ambitionen från vår sida är att i kvartal tre i höst kunna öppna en ny Pinchos i Växjö, säger hon till Smålandsposten.

Sedan tidigare finns Pinchos i Ljungby.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons