Annons
Växjö

Nya delägare i Växjöföretaget – ska bredda och öppna nya avdelningar

Växjö • Publicerad 8 juni 2022

Anders Öman Holding AB och Syréne Invest AB går in som nya delägare i Växjöföretaget Contigo Solutions AB som breddar sitt erbjudande med badrum, ROT- renoveringar, stambyten, energisparlösningar samt ventilerade badrum.

Inge Ellfors som tidigare har varit vd för bolaget blir ny projektchef och i Contigo Solutions finns också bland annat Johan Sandin som är ekonomiansvarig. Anton Öman går in som ny vd för företaget.

Annons

– Vårt smala fokus gör att vi blir extremt effektiva och duktiga på det vi gör. Det är definitivt vår styrka. Sen ska det bli en fantastiskt spännande resa att utveckla detta bolag tillsammans med de andra ägarna och fortsätta bygga på det som Johan och Inge har bygg upp genom att bredda med traditionella stambyten med mera. Då täcker vi fler av de områden som våra kunder efterfrågar, säger Anton Öman, ny delägare och vd för Contigo, i ett pressmeddelande.

Contigo Solutions AB, som grundades 2009 och tidigare hette Relax Ventilerade Badrum, har utfört många projekt i Stockholm och ska även öppna en avdelning i Växjö, där man har sitt huvudkontor. Bolagets planen är att öppna nya avdelningar i framtiden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons