Annons

Nya satsningen på herrgården invigs

Växjö • Publicerad 24 januari 2024
Foto: Asa Herrgård

Under förra våren rapporterade vi om att Asa Herrgård gör en ny satsning på en studio i det som tidigare varit en gammal motorsågsverkstad.

Nu är den nya studion klar och i veckan invigs den nya satsningen. I studion finns det möjlighet för konferens, middag och aktiviteter som matlagningskurser, vinprovning och quiz.

Annons

Asa Herrgård har arrangerat matlagningskurser för både konferensgrupper och privata grupper och valde att satsa på studion för att möta det ökade intresset.

”Vi kände att vi ville ta vara på den efterfrågan och samtidigt kunna utveckla idén ännu mer. Att tillsammans tillaga en trerättersmiddag efter en konferensdag eller tävla mot varandra i en matlagningsaktivitet anser vi vara en perfekt aktivitet för både små och medelstora grupper, det blir många skratt och högt i tak en sådan kväll”, sa Asa Herrgårds vd Emma Ekaremål i ett pressmeddelande under 2023.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons