Annons

Nya varuhuset på 15 000 kvadratmeter öppnar i Växjö

Växjö • Publicerad 10 februari 2024
Beijer Byggmaterial har byggt ett nytt varuhus i Växjö.
Beijer Byggmaterial har byggt ett nytt varuhus i Växjö.Foto: Björn Villabona

De senaste åren har flera byggvaruhus satsat i Växjö, däribland Bauhaus som öppnade ett 13 000 kvadratmeter på Norremark för två år sedan. Beijer Byggmaterial har också satsat i Växjö och den 15 februari öppnar deras nya varuhus på Ljungadalsgatan. Varuhuset har en total yta på ungefär 15 000 kvadratmeter med en butiksyta och en stor drive-in.

– Vi har under en längre tid letat en efter en passande tomt för den här ometableringen och det känns fantastiskt att vi nu slår upp portarna. Vårt fokus har hela tiden varit läget och ett bättre läge för ett byggvaruhus hittar man inte i Växjö, säger Thomas Sandin, Regionchef Beijer Byggmaterial.

Annons

Det nya varuhuset ska ge den lokala verksamheten nya möjligheter att växa och Patrik Sunnegårdh, filialchef på Beijer Växjö, menar att flytten är ett naturligt steg för att möta kunderna och attrahera både privatpersoner och företag.

Under öppningsdagen kommer det att vara aktiviteter med bland annat rundvisningar och demonstrationer av produkter och tjänster.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons