Annons
Växjö

Nyårsrevy blir krogshow i Hovmantorp

Med rådande Coronaläge så provar Hovmantorpsrevyn ett nytt koncept med krogshow i festsalen på Folkets Hus. Föreställningen ”Bättre sent än aldrig” bjuder på mat, dryck och klassisk nummerrevy.
– Det kommer att bli en avslappnad stämning på liten scen där vi kommer nära publiken och även kör en del nummer ute bland borden, berättar revygeneralen Håkan Henriksson.
Hovmantorp • Publicerad 19 december 2021

Vissa traditioner sitter i hjärta och själ. Det är till exempel 38:e året i ordningen som Håkan Henriksson gör nyårsrevy i Hovmantorp. Fast i fjol fick revygänget ställa in den planerade krogshowen på grund av pandemin, något som innebar att Håkan och hans bror Hanz för första gången sedan urminnes tider kunde fira en helt vanlig nyårsafton.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Håkan Henriksson från Hovmantorp.
Håkan Henriksson från Hovmantorp.Foto: LENA GUNNARSSON
Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons