Annons
Växjö

Nybyggd villa utanför Växjö tömdes på vitvaror

Växjö • Publicerad 25 november 2021
Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra.
Bilden är en genrebild och har ingenting med händelsen att göra.Foto: Anders Karlsson

Under natten mellan tisdagen och onsdagen utsattes en nybyggd villa i Notteryd, strax norr om centrala Växjö, för stöld, skriver Smålandsposten.

Villan var klar för inflyttning och bostadens vitvaror stod i garaget redo att installeras. Då slog tjuvar till och länsade garagets innehåll till ett värde på cirka 50 000 kronor. Bland annat stals frys, kylskåp, tvättmaskin och torktumlare samt en ugn och en spis.

Annons

Samma natt bröt sig tjuvarna även in i en byggbod i närheten och stal ett tiotal verktyg. Enligt polisen har stölder av liknande typ varit återkommande den senaste tiden.

Händelsen är rubricerad som stöld genom inbrott på byggplats.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons