Annons
Växjö

Nytt bolag ska leda koncernen: ”I en expansiv fas”

Växjö • Publicerad 15 oktober 2023
Maria Blom, vd och koncernchef på Artico, Arise Time Company AB.
Maria Blom, vd och koncernchef på Artico, Arise Time Company AB.Foto: Pressbild

Entreprenören Johnny Lindman har startat ett nytt koncernbolag som ska förstärka sin satsning i Växjö och Kronoberg.

Bolaget Artico, Arise Time Company, ska fungera som ett servicebolag till övriga företag i koncernen som är Future Kompetensförsörjning och Cleaning Support. Det är två tjänsteföretag med huvudkontor i Växjö och med sin största kundbas i Kronoberg.

Annons

Vd för det nya bolaget är Maria Blom vars uppdrag blir att säkerställa kvaliteten på de tjänster som levereras i de olika bolagen i koncernen samt att utveckla både befintliga och nya affärer inom ramen för Articos affärsområde.

– Vår koncern befinner sig i en expansiv fas och jag ser fram emot att möjligheten att leda och organisera Articos tjänster på ett sätt som gynnar våra befintliga företag i koncernen men också att fortsätta utveckla våra affärer och tjänster framöver tillsammans med mitt team, säger Maria Blom.

Hon blev vd för Future Bemanning Sverige AB, som bolaget hette då, och Cleaning Support Sweden AB den 1 januari i år. Dessförinnan var hon vd på Växjö Fria Gymnasium AB.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons