GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Nytt dödsfall och flera smittade inlagda på sjukhus i länet

Kronoberg • Publicerad fredag 10:37
.
.Foto: Ronja Andersson

Det senaste dygnet har en patient med covid-19 avlidit i Kronobergs län. Patienten vårdades på ett av länets sjukhus.

Antalet inlagda patienter har sedan torsdagen också ökat med fem personer. I skrivande stund vårdas 17 personer med covid-19 på sjukhus, varav tre på iva.

202 nya fall av covid-19 har konstaterats sedan gårdagen. Under pandemin har Kronoberg haft 28 856 konstaterade fall och 329 dödsfall.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.