Annons
Växjö

Nytt festkoncept till Växjö

Publicerad 9 januari 2018
Foto: Filip Sjöfors

Allt fler After work-koncept med ”early clubbing” öppnar upp runt om i storstäderna. Det innebär att man går direkt från jobbet till nattklubben med musik och häng. Nu kommer konceptet Welcome Weekend till Växjö.

– Det är något helt nytt som händer i Växjö. En helt nytt sätt att kunna festa på. Det har blivit en trend att gå direkt från jobbet till nattklubben för personer som kanske inte vill festa till klockan 03, säger Felix Persson, en av grundarna, till VXOnews.

Annons

Det nya konceptet har premiär den 26 januari och gästas av bland annat DJ:n Hogland och saxofonisten Ingemar Låås. Platsen har hittills varit okänd men nu kan VXOnews avslöja att det blir i Grace lokaler i centrala Växjö.

– Vi kommer köra en fredag i månaden, på lönehelgerna. Det blir en riktigt bra fest med massor med konfetti och isfacklor. Vi hoppas på skön stämning som byggs upp under kvällen, säger Felix Persson till VXOnews.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons