Annons
Växjö

Nytt jobb för Matias Concha: ”Jag har verkligen saknat det”

Växjö • Publicerad 8 oktober 2022
Matias Concha, tidigare sportchef för Östers IF.
Matias Concha, tidigare sportchef för Östers IF.Foto: ANDREAS L ERIKSSON

Östers förre sportchef Matias Concha är tillbaka i tv-rutan. Han har tidigare varit expertkommentator för olika mediehus och nu är han tillbaka som expert i C More.

– Jag har verkligen saknat det. Jag ska köra med C More nu ett år framåt och det blev rätt naturligt att jag kliver in och kör Champions League då de äger rättigheterna. Vi tog kontakt för bara några veckor sedan. Champions League är på klubblagssidan det största man kan jobba med och som kommentator och expert är det tillsammans med mästerskapen det som är roligast att jobba med, säger Matias Concha till Sportbladet.

Annons

Sommaren 2016 blev Matias Concha ny sportchef för Östers IF men två år senare fick förre fotbollsproffset lämnar klubben när stora förändringar gjordes i ledarstab.

Han är sedan några år tillbaka bosatt i Marbella och är numera fastighetsmäklare och partner i Homerun Brokers mäkleri. Han har bland annat hjälpt den norska storstjärnan Erling Braut Haaland att sälja hans hus och även köpa hans nya hus i Marbella.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons