Annons
Växjö

Nytt ministerbesök i Växjö

Växjö • Publicerad 4 maj 2022
Max Elger, Finansmarknadsminister.
Max Elger, Finansmarknadsminister.Foto: Kristian Pohl/Regeringskansliet

Den senaste veckan har flera ministrar besökt Kronobergs län. Förra veckan var energi- och digitaliseringsminister Khashayar Farmanbar (S) hos Holtab i Tingsryd och Veab i Växjö och Anders Ygeman (S), integrations- och migrationsminister, talade under Socialdemokraternas 1 maj-firande i Linnéparken i söndags.

Under måndagen gjorde infrastrukturminister Tomas Eneroth (S) ett besök på Katedralskolan i Växjö och under onsdagen kommer fjärde ministern på en vecka.

Annons

Det är finansmarknadsminister Max Elger som besöker Växjö och Älmhult. Han ska delta i en lunchföreläsning på Linnéuniversitetet i Växjö, där han berättar om regeringens arbete för att motverka penningtvätt och knäcka gängen.

Under eftermiddagen ska han till W5 Solutions i Älmhult som levererar högteknologiska system och lösningar till Försvarsmakten.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons