Annons
Växjö

Nytt steg för profilen i Växjö: ”Jag blir tårögd”

Växjö • Publicerad 26 oktober 2023
Tiktok-stjärnan, läraren och fotbollsdomaren Taib Sisic.
Tiktok-stjärnan, läraren och fotbollsdomaren Taib Sisic.Foto: David Johansson

25-årige Taib Sisic har många järn i elden. Han är lärare på Centrumskolan, egenföretagare, stor profil på Tiktok och fotbollsdomare.

Han dömer matcher i division 4 men snart kan han vara aktuell för högre nivåer. Taib Sisic har nämligen fått steg 3 som domare vilket innebär att han är nominerad och väntas bli uppflyttad att döma division 2 och 3 som huvuddomare och division 1 som assistent samt kan vara fjärdedomare i Superettan.

Annons

– Jag blir tårögd, jag har kämpat som fan. Jag har offrat varje helg för det här och äntligen kan man få resultat, säger han i en Tiktokvideo.

I Tiktok-videon berättar han också att han tycker att dömandet är det roligaste och att arbetet med Tiktok kommer som tvåa. Taib Sisic har över 126 000 följare och 4,2 miljoner gillamarkeringar på Tiktok.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons