Annons
Växjö

Nytt uppdrag för Jens Magnusson: ”Väldigt hedrande”

Växjö • Publicerad 21 mars 2024
230827 Östers klubbchef Jens Magnusson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Öster och Örgryte den 27 augusti 2023 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / COP 144 / JO0198
230827 Östers klubbchef Jens Magnusson under fotbollsmatchen i Superettan mellan Öster och Örgryte den 27 augusti 2023 i Växjö. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRÅN / COP 144 / JO0198Foto: JONAS LJUNGDAHL

Östers klubbdirektör Jens Magnusson blev under förra veckans årsmöte i Svensk Elitfotboll invald i föreningens styrelse.

– Det är såklart väldigt hedrande och ett stort förtroende att väljas in i SEF:s styrelse. Det är ett fint erkännande för mig men också för Öster och visar var vi står som förening just nu. Många ser och uppmärksammar den inriktning och utveckling som vi haft de senaste åren. Det ska bli inspirerande och utvecklande att få jobba nära de stora och viktiga frågorna inom fotbollen som står på agendan både på kort och lång sikt, säger Jens Magnusson till Östers sociala medier.

Annons

I styrelsen finns en oberoende ordförande och sex ledamöter.

Jens Magnusson är klubbdirektör för Östers IF samt vd för koncernbolagen Öster Arena AB samt Fotbollsfastigheter i Växjö AB sedan våren 2021.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons