GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ökad smittspridning bland skolbarnen – distansundervisning införs för flera årskurser

Växjö • Publicerad 19 januari 2022
.
.Foto: NILS JAKOBSSON

På grund av en ökad smittspridning har Växjö kommun i samråd med smittskyddsläkaren i Region Kronoberg beslutat att flera klasser på både grundskola och gymnasium ska ha distansundervisning under perioden 19–24 januari.

Det rör sig om årskurs 4 på Lillestadskolan, årskurs 4 på Ulriksbergskolan, årskurs 5 på Sandsbro skola, årskurs 5 på Öjaby skola, klass 8G på Norregårdskolan och gymnasiesärskolans nationella program.

Övriga årskurser på skolorna ska fortsätta med närundervisning på plats i skolan eftersom det inte är en omfattande smittspridning i de klasserna.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.