Annons
Växjö

Ökänd rappare fann gud – kommer till Fortnox arena

Växjö • Publicerad 19 april 2023
Sebastian Stakset.
Sebastian Stakset.Foto: Pressbild

Sebastian Stakset var tidigare medlem i rap-gruppen Kartellen och levde ett liv i kriminalitet, vilket han sjöng om i sina låtar. Han har sedan dess förändrat sitt liv radikalt. Han har i många kanaler berättat om hur han blivit religiös och hittat Jesus. Han har bland annat berättat om sitt liv som sommarvärd i ” Sommar i P1” där han sommaren 2022 hade ett av de mest lyssnade programmen.

Nu ger han sig ut i Sverige med sitt evenemang ”Det finns hopp”. I ett pressmeddelande beskrivs det som en helkväll fylld med gripande berättelser och bra musik.

Annons

– En dag sprang jag rakt in i armarna på Gud och mitt liv förvandlades totalt. Sorgen vändes till glädje. Hatet förvandlades till kärlek. Mörket blev till ljus. Det finns hopp även för dig!”, säger Sebastian Stakset i pressmeddelandet.

Den 21 och 22 april kommer han till Växjö och Fortnox arena.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons