GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Olycka på Mörners väg – personbil har kört in i träd

Växjö • Publicerad torsdag 12:17 • Uppdaterad torsdag 13:01
Singelolycka på Mörners väg 24 november 2022.
Singelolycka på Mörners väg 24 november 2022.Foto: Carl Carlert

Vid 12-tiden på torsdagen inträffade en trafikolycka på Mörners väg i Växjö. Den ska ha skett i höjd med Ulriksbergsrondellen. Enligt SOS Alarm är det en personbil som har kört in i ett träd.

Enligt Ola Nilsson på SOS händelsecentrum skickades polis, ambulans och räddningstjänst till olyckan. Vid klockan 12.20 hade räddningstjänsten lämnat platsen, men ambulansen var kvar.

Enligt polisens hemsida uppstod inga personskador vid olyckan på Mörners väg. Bilen fick bärgas från platsen.

Enligt polisen finns det inte någon misstanke om trafikbrott mot bilföraren – som är i 75-årsåldern – i samband med olyckan, men polisen kan komma att utreda om föraren är lämplig att ha kvar sitt körkort.

Daniel RydströmSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.