Annons
Växjö

Oscar från Växjö lanserar alkoholfri öl: ”Kändes helt rätt”

Växjö • Publicerad 22 februari 2023
Oscar Falkström från Växjö har startat Tomorrow Brewing som brygger alkoholfri öl.
Oscar Falkström från Växjö har startat Tomorrow Brewing som brygger alkoholfri öl.Foto: Pressbild

I början av året lanserades Tomorrow Brewing av Oscar Falkström från Växjö. Företaget brygger endast alkoholfri öl.

– Vi vill underlätta för våra kunder att göra medvetna val utan att gå miste om njutningen som en god öl faktiskt kan ge, säger han.

Annons

Oscar Falkström har tidigare arbetat inom reklam och marknadsföring. För nästan två år sedan väcktes idén om att starta ett företag som är helt nischat på alkoholfri öl.

– Jag har de senaste 10-15 åren haft flera affärsidéer inom olika områden men det var först när jag dök djupare inom alkoholfri öl som det kändes helt rätt att satsa på riktigt, säger Oscar Falkström.

Varför brygger och säljer ni enbart alkoholfri öl?

– Fördelarna med att dricka alkoholfri öl kontra alkoholstarkare alternativ är självklara och tydliga, både när det gäller det fysiska och mentala måendet. Det är något vi vill lyfta ytterligare och då var det en självklarhet för oss att inte brygga något annat än just alkoholfri öl.

Tomorrow Brewing har lanserat en ljus lager men har planer på att utöka utbudet av fler alkoholfria ölsorter.

– Reaktionerna har varit över förväntan, utöver fina kommentarer från nära och kära så har en rad personer i branschen hört av sig och gett vårt öl väldigt fina omdömen.

Vad har du för mål och ambitioner med Tomorrow Brewing?

– Målet är att bli varumärket som gemene man tänker på när man tänker på alkoholfri öl. Rent konkret är planen framåt att få in ölen i dagligvaruhandeln runt om i landet. I skrivande stund finns vi i fem Ica Maxi- och Kvantum-butiker med fler på gång.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons