Annons
Växjö

Öster inleder samarbete med gymkedja

Växjö • Publicerad 27 augusti 2023
Stefan Karlsson och Natalie Serrate.
Stefan Karlsson och Natalie Serrate.

Under fredagen kungjordes det att Nordic wellness inleder ett samarbete. Tanken med samarbetet är att integrera Nordic Wellness i Östers IF:s affärsnätverk och tillsammans anordna hälsofrämjande aktiviteter.

– Att välkomna Nordic Wellness till vårt affärsnätverk är en viktig milstolpe. Att få arbeta med Stefan Karlsson, en fd Öster-spelare och nu ansvarig hos Nordic Wellness gällande samarbetet, gör det hela extra speciellt och roligt. Tillsammans kommer vi att arbeta för att stärka våra hälsofrämjande aktiviteter och skapa ett mer sammanhållet och välmående nätverk, säger Natalie Serrate, Östers försäljning- och marknadsansvarig, i ett pressmeddelande.

Annons

Stefan Karlsson, som numera är företagssäljare på Nordic Wellness, är nöjd att åter ha knutit kontakten med Öster.

– Vi ser fram emot att gemensamt bidra med vår kunskap och erfarenhet till deras affärsnätverk, och vi är ivriga att se hur vår gemensamma vision om hälsa och välmående tar form, säger han i samma pressmeddelande.

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons